Tendinţe în industria cazinourilor online în 2018

Lumea online este în continuă schimbare, iar industria jocurilor de noroc şi a cazinourilor online nu fac excepţie de la această regulă. De accea, am compilat o listă cu principalele tendinţe care se vor face remarcate anul acesta şi vor îmbunătăţi lumea cazinourilor online.

Tehnologia Virtual Reality

Tehnologia de realitate virtuală este un trend ce pătrunde în tot mai multe aspecte ale vieţii noastre, nu doar în industria jocurilor de noroc. Este o tehnologie inovativă care este actualmente în faza de testare pentru majoritatea marilor producători de jocuri de cazino. Practic, cu această tehnologie, cazinourile online se vor transforma în cazinouri virtuale unde clienţii vor avea parte de o experienţă multi-senzorială. Jucătorii vor putea explora camerele virtuale ale cazinourilor, folosi gesturi pentru a comunica şi face multe din lucrurile pe care le-ar face într-un cazino real.

Integrarea în softurile de mesagerie mobilă

Se proconizează că dezvoltatorii de jocuri de cazino plănuiesc integrarea platformelor de gaming în cele de tip Messenger. Această sinergie va permite pasionaţilor de jocuri de noroc să deschidă orice aplicaţie de cazinou online şi să joace jocul de noroc preferat oriunde, oricând.

Tehnologia Big Data pentru colectarea de informaţii

Actualmente, tehnologia Big Data, care permite procesarea unei cantităţi mari de informaţii, este folosită cu precădere în marketing şi publicitate. În ultima vreme, odată cu creşterea în popularitate a jocurilor de noroc online, s-a observat necesitatea utilizării unei astfel de tehnologii şi aici pentru a adapta jocurile de cazino la nevoile şi interesele jucătorilor.

Gamificarea cazinourilor online

Gamificarea este un procedeu prin care jocurile de noroc vor fi create în aşa fel încât să se bazeze mai mult pe abilităţi decât pe noroc. Cu alte cuvinte, jucătorii vor avea de parcurs anumite etape de joc pentru a atinge un obiectiv şi avansa la un alt nivel. Câştigul lor nu va mai depinde, aşadar, doar de noroc.

Folosirea criptomonedelor

Atunci când te înregistrezi pe un site de cazino online, trebuie de multe ori să faci o depunere minimă care îţi deschide accesul la gama de jocuri de noroc disponibile pe acel site. Astfel, datele tale personale şi financiare sunt făcute cunoscute administratorului acelui site. Acest lucru e posibil să nu se mai întâmple după implementarea sistemului care permite utilizarea de monede virtuale.

Folosirea cliptomonedelor va permite jucătorilor să rămână anonimi atunci când se loghează pentru a juca jocuri de cazino online. Printre monedele virtuale ce vor putea fi folosite în acest scop sunt bitcoin, ethereum, litecoin, monero, ripple, şi zcash.

Sloturi personalizate

Customizarea este un cuvânt cheie în marketing întrucât producătorii şi prestatorii de servicii doresc să răspundă prin ofertele lor intereselor şi nevoilor publicului ţintă. Acest lucru se va întâmpla şi în industria jocurilor de noroc, prin personalizarea jocurilor oferite utilizatorilor.

Leave a Comment