Cele mai bune desktop-uri de gaming ale momentului

Deşi sunt voci care susţin că noile console de jocuri şi laptop-urile vor înlocui încet, încet calculatoarele pentru gaming, orice jucător înrăit ştie că nimic nu se compară cu experienţa oferită de un desktop de gaming performant şi un monitor de dimensiuni generoase creat special pentru jocuri.

Cei care sunt în căutarea unui sistem de gaming performant au de ales între două variante: fie îşi creează singuri o configuraţie personalizată şi asamblează sistemul la ei acasă, fie aleg una din variantele deja disponibile pe piaţă.

Atunci când vine vorba de alegerea unui sistem de gaming nou, trebuie avute în vedere câteva aspecte importante: stabilirea unui buget, configuraţia hardware dorită, posibilitatea de upgrade, garanţia şi un sistem de răcire bine pus la punct.

Pentru cei ce aleg să achiziţioneze un sistem de gaming gata ansamblat pentru a economisi timp şi bani, noi am căutat câteva configuraţii puternice ce pot rula până şi cele mai complexe jocuri existente şi le-am înşiruit mai jos.

Sistem Desktop TTX Gamer Maximus

Acesta este fără îndoială unul dintre cele mai râvnite sisteme de gaming de pe piaţă datorită tehnologiei de ultimă generaţie pe care o încorporează. E suficient să menţionăm faptul că are un procesor Intel Skylake X Model Core i9-7900X/ 3.3GHz cu memorie RAM 128 GB DDR4 şi placă video nVidia GTX 1080 8GB DDR5. HDD 6TB + SSD 1TB.

Pe lângă acestea, alte aspecte ce ar putea interesa un jucător sunt carcasa Thermaltake Maximus Gamer, sursa de 750 W şi coolerul Noctua NH-D14. Sistemul este disponibil cu sistemul de operare Windows 10 Home.

Sistem gaming Trend Computers Absolute Gaming

Puterea mare de procesare a sistemului Trend Computers Absolute Gaming  se datorează în principal procesorului Intel Core i7(Skylake) cu 4 nuclee şi o frecvenţă de 4 GHz(turbo boost până la 4.2 GHz). Acest procesor funcţionează într-o combinaţie de success cu placa video GTX-1080/8GB/DDR5/256 şi 64 GB de memorie RAM DDR4, cu o frecvenţă de 2133 MHz.

În ceea ce priveşte unităţile de stocare date, acest desktop are două hard disk-uri de 3TB SATA3 7200 RPM 64MB Cache şi SSD 480GB.  Sursa este de 1000W, iar totul vine ambalat într-o carcasă de gaming STRYKER Extreme Gaming cu 4 ventilatoare. Sistemul de operare instalat este Ubuntu 15.10.

Sistem Desktop PC ASUS ROG GT51CA-RO003T

Acest sistem de gaming vine cu un procesor foarte performant Intel Core i7 4.00 GHz şi 32GB de memorie RAM, plus o placă video nVidia GTX 980 4GB, ceea ce asigură o excelentă rulare a oricărui joc, indiferent de cerinţele grafice ale acestuia. Pe lângă componentele menţionate, sistemul este echipat cu HDD de 2 TB şi 512 GB SSD, o sursă de 700W, porturi HDMI şi USB 3.1 şi rulează Windows 10.

Sistem Desktop Astaro Gamer

Sistemul Astaro Gamer este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune sisteme de gaming ale momentului datorită procesorului Intel Core i7 cu 4 nuclee ce funcţionează la o frecvenţă de 4.2 GHz (turbo boost până la 4.5 GHz).

Sub carcasa Middle Tower Chieftec UNI cu design modern se găsesc o memorie DDR4 de 16 GB, spaţiul de stocare de 4 TB pe hard-disk, un SSD de 240 GB şi o placă video nVidia GeForce GTX 1070 ce dispune de 256 bits Bus şi 8 GB memorie VRAM ce va rula cu succes cele mai complexe jocuri.

 

Leave a Comment