Cele mai bune calculatoare pentru business ale momentului

Atunci când ai o afacere de gestionat sau îţi petreci mult timp în faţa PC-ului pentru că mare parte din munca ta se desfășoară pe calculator, fie la birou, fie în deplasare, ai nevoie de un PC care să răspundă cât mai bine nevoilor tale. Iată cele mai bune calculatoare pentru business actuale.

Dell OptiPlex 3050 Micro

Deskotopul Dell OptiPlex 3050 Micro este un sistem profesional ultraperformant ce oferă specificaţii excelente adaptabile nevoilor tale de afaceri. Designul minimalist va face ca biroul tău să arate mereu ordonat, iar performanţa ta va creşte datorită procesoarelor Intel® din a şaptea generaţie, faptului că este compatibil cu memorii DDR4 la 2.133 MHz, şi datorită caracteristicilor de securitate de talie mondială.

Apple iMac Pro

Toată lumea iubeşte produsele Apple. Deşi sunt mai scumpe decât majoritatea calculatoarelor pentru afaceri de pe piaţă, produsele iMac oferă o tehnologie concepută pentru a se adapta oricărui fel de a lucra la birou.

iMac Pro incorporează unele dintre cele mai bune instrumente pentru afaceri, o platformă versatilă ce permite crearea de aplicaţii personalizate pentru orice mediu de lucru şi ajută utilizatorii să fie productivi şi eficienţi. De asemenea, App Store include peste 230.000 de aplicaţii pentru afaceri.

HP ProDesk 400 G4 Tower

PC-ul microturn HP ProDesk 400 G4 este un calculator de birou ce va arăta excelent în mediile de lucru moderne de astăzi. Este un PC puternic ce va ajuta angajaţii să aibă randament crescut zilnic datorită procesoarelor Intel® Core i3/i5/i7 de generaţie 7 care vor rula alături de memorii SSD Intel® Optane, memoria DDR4 de până la 32 GB şi o placă grafică de înaltă performanţă.

Dell Optiplex 3020

Pentru afaceriştii ce ţin cont de raportul calitate-pret, desktopul Dell Optiplex 3020 este alegerea perfectă. Cu un preţ competitiv, acest sistem oferă caracteristici ce vor ajuta utilizatorii să-şi îndeplinească orice task. Vine cu Windows 7 Professional sau Windows 8 Pro, procesor până la Intel® Core™ i5 din a 4-a generaţie, placă grafică HD încorporată şi capacitate de stocare internă de până la 2 TB.

Dar dacă munca ta se desfăşoară cu preponderenţă în deplasare, ai nevoie de un laptop care să îţi asigure mobilitate, navigare pe internet uşoară şi fără întreruperi şi capacitate mare de rulare a aplicațiilor. Mai jos ai câteva din laptopurile cele mai performante ale momentului.

Ultrabook Lenovo New ThinkPad X1 Carbon 5th gen

Noul ultrabook de la Lenovo e cel mai uşor şi mai subţire laptop din seria X1 Carbon. Este construit pe un saşiu armat cu fibră de carbon, are ecran Quad-HD de 14″, rulează Windows 10 Pro şi puterea de procesare vine de la un Intel Core de generaţie 7. Cu o amprentă mult mai mică decât predecesorul său, noul ThinkPad XI Carbon este cel mai compact business Ultrabook de pe piaţă.

HP ProBook 450 G5

Laptopul HP ProBook 450 este un dispozitiv elegant şi subţire care ascunde o putere impresionantă ce permite utilizatorilor să-şi păstreze productivitatea chiar şi atunci când se află în deplasare. Durata mare de viaţă a acumulatorului (o zi sau chiar mai mult) îl face perfect pentru orice persoană care are nevoie de Internet, securitate, capabilităţi multimedia, aplicaţii de business în orice moment.

ASUS VivoBook X541UV-DM726

Noul laptop VivoBook de la ASUS permite eficienţă maximă în deplasare datorită designului compact, noii tehnologii ASUS Smart Gesture pentru precizie de lucru, Wi-Fi 802.11ac şi tastatura chiclet uşor de folosit.

Leave a Comment