De ce ai nevoie pentru a te bucura de jocuri de cazino online pe PC?

Jocurile de cazino au devenit foarte populare la noi în țară, iar acest lucru e demonstrat de faptul că există foarte multe baruri, săli de jocuri cu păcănele şi cazinouri și aceste locaţii nu par a duce lipsă de clienţi vreodată. Sunt totuşi destule persoane care preferă jocurile online, în special cele de cazino care se aseamănă jocurilor de “păcănele”, iar internetul le oferă o gamă variată de opţiuni în această privinţă.  

Unul din principalele motive pentru care mulţi pasionaţi de jocuri de noroc aleg cazinourile online este acela că pe internet câștigurile sunt mult mai mari, cu payout de până la 95-99%, faţă de 50-60% cât e de obicei la sălile de jocuri stradale.

Ţinând cont de creşterea în popularitate a cazinourilor online, ne-am propus să vedem ce configuraţie, componente sau plugin-uri speciale sunt necesare pentru a te bucura din plin de jocurile de noroc preferate.

Cazinouri flash şi cazinouri bazate pe descărcare

În primul rând, trebuie menţionat că există două feluri de cazinouri online: bazate pe internet (cazinouri flash) şi bazate pe descărcare; iar cerinţele sunt diferite pentru fiecare.

Cazinourile bazate pe internet sunt de fapt site-uri web ca oricare alt site, ceea ce înseamnă că tot ce au nevoie utilizatorii pentru a juca jocuri de cazino online este o conexiune bună la internet. Nu este nevoie să descarce software-ul pe computerul local, întrucât jocurile funcţionează cu ajutorul unor plug-inuri de browser precum Java, Macromedia Flash sau Macromedia Shockwave.

Există totuşi o cerinţă în ceea ce priveşte browserul – acesta trebuie să suporte aceste plug-inuri. De asemenea, grafica jocurilor, sunetele şi animațiile sunt redate prin intermediul web-ului prin plug-in, aşadar este necesară o lățime de bandă.

În ceea ce priveşte cea de-a doua categorie – cazinourile online bazate pe descărcare – acestea funcţionează pe baza unui software ce trebuie descărcat de către client pe PC pentru a putea juca și paria.

Software-ul de cazino online nu are nevoie de suport pentru browser, ceea ce face ca acestea să ruleze mai rapid decât cele bazate pe internet întrucât elementele grafice și de sunet sunt stocate în cache de software şi redate imediat.

Componente performante

Totuşi, în ambele cazuri, dacă doreşti o redare impecabilă a graficii jocurilor de cazino pe care obişnuieşti să le joci, ai nevoie de o placă video performantă. Cei doi principali competitori de pe piaţă în acest moment sunt NVIDIA şi AMD, iar ambele firme oferă plăci video din ce în ce mai performante.

Seria 10 de la NVIDIA este o opţiune foarte bună pentru cei care doresc să se joace pe rezoluții FULL HD, cât şi pentru cei ce se gândesc să încerce rezoluția 4K în următorii ani. Pe de altă parte, Seria 5 de la AMD nu se lasă mai prejos şi oferă un raport bun calitate-preţ.

O altă componentă importantă a PC-ului pentru împătimiţii de jocuri de noroc online este procesorul, deoarece acesta este “creierul” calculatorului şi determină cât de repede rulează atât conţinutul unui site web cât şi al unui software descărcat pe calculator.

Leave a Comment